[ Blablabla @ 15.02.2010. 19:54 ] @
Znam za varijantu da upravljas PC-om pomocu PPC-a ("Remote Desktop Mobile" program (uzgred: nema graficku akceleraciju tako da su performanse ocajne i sve je usporeno)),
ali pitam se da li postoji program za PPC putem kojeg je moguce gledati na monitoru PC-ja tacno ono sto ti je na ekranu Pocket PC-a (Windows Mobile 6.1) i to putem USB konekcije?
[ nmilosev @ 16.02.2010. 13:17 ] @
Da, zove se SOTI Pocket Controller i radi dosta dobro!
[ Blablabla @ 22.02.2010. 16:55 ] @
Hmm - lepo lepo.

Ali ima li neki sto je vise kao 'utility' a ne cela parada? Ovi su bas ozbiljno shvatili pravljenje tog programa - ima potpunu kontrolu PPC-a preko PC-a (doduse malcice usporenu), pristup registru i stosta i cak moze da prikaze model svake sprave kao 'skin' - i onda nije ni cudo sto ga naplacuju!

Ja sam vise imao na umu nesto jednostavno sto ti samo pokaze ekran PPC-a na ekranu PC-a - 'fullscreen' - i nista vise (posto Qtek 9000 nema TV-out pa zato trazim, znas) - neki freeware utility 50kB - na tu foru.

---
PS: i obrnuta varijanta da li ima - ali ne kao 'remote desktop' - isto samo prikaz (BEZ kontrole). sve sam pregledao na 'netu ali samo ispada nesto drugo...