[ Blablabla @ 27.04.2010. 23:03 ] @
Prevencije radi:
U kojim slucajevima prilikom redovne uptrebe PPC-a se javi potreba za 'hard reset' - pitam cisto da bih znao kakve situacije treba da izbegnem.
(inace imam Qtek 9000, Windows Mobile 6.1)-------------
Evo, na primer - da li se desava da sistem nece da se ucita (pokusava i ne moze - u krug) kada se previse RAM memorije iskoristi?
Da li postoji nacin (neki program na PC-u mozda, po principu "zlu-ne-trebalo") kojim moze da se pristupi RAM memoriji uredjaja da se otkloni problem rucno - jer sve je valjda bolje nego da ti vraca 'fabricka podesavanja' pa da sve moras ponovo da instaliras i podesavas (naravno postoji i mogucnost da koristim backup sistema - ali eto pitam - pre takvog da li ima neki nacin da se rucno pokusa da se ispravi problem u memoriji)?

PS: nesto kao da se secam da sam negde procitao da kada naprava detektuje da se sistem nije ucitao odredjeni period vremena ima neki urgentni mod funkcionisanja pri cemu nesto mulja po memoriji da bi oporavio sistem - je l' postoji to ili sam ja nesto umislio?
[ nmilosev @ 29.04.2010. 06:52 ] @
Hard reset se radi, kada telefon ne može da bootuje, ili kad želiš da kreneš ispočetka. Uglavnom, hard reset ti je poslednji wildcard da spaseš telefon ;)
[ Blablabla @ 29.04.2010. 16:14 ] @
Da, ali daj neke prakticne primere - iz kojih razloga se desi da ne moze da se 'boot'-uje? ...Prevencije radi.
Nemam bas ni vremena ni zivaca da se jos zezam i sa problemima PPC-a.

[Ovu poruku je menjao Blablabla dana 29.04.2010. u 18:37 GMT+1]