[ sofrenic @ 11.09.2019. 21:57 ] @
United Group pokreće novi kanal - Nova Sport

Iz porodice Nova koja je u vlasništvu United Group, ekskluzivno je najavljeno i pokretanje novog televizijskog kanala Nova Sport, specijalizovanog za prenose i praćenje najvažnijih sportskih događaja.

Nova Sport uskoro kreće sa emitovanjem i gledaocima će nuditi raznovrstan i premium sportski sadržaj - svakoga dana - 24 sata dnevno. Ljubitelji engleske Premier lige ovu vijest će dočekati s oduševljenjem, jer će putem Nove Sport moći bodriti svoje favorite među 20 klubova sa ostrva. Uz najmoćniju englesku Premier ligu, tu su i utakmice španske La Lige ili popularne Primere, u kojoj već godinama vladaju Barcelona i Real, a čije okršaje ćemo gledati i u novoj sezoni na Novoj Sport. Novi kanal biće i "kuća” američkog fudbala kroz najzanimljivije utakmice NFL lige. Uživanje u fudbalu upotpuniće i uzbudljivi mečevi rivala Fenerbahce – Galatasaray, Sporting – Benfica, Ajax – PSV, Shakhtar – Dynamo Kyiv, Besiktas – Fenerbahce, Porto – Braga.

Osim fudbala, novi kanal prenosiće i košarkaške utakmice Eurolige i Eurokupa, kao i teniske turnire iz Japana, Kina i SAD-a. Nova Sport uskoro će biti dostupan gledaocima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.

United Group je vodeći davaoc medijskih i komunikacionih usluga u Jugoistočnoj Europi. Osnova je 2000. godine kao mali kablovski operater.
[ Living Light @ 12.09.2019. 00:53 ] @
"Sofronije" Moderatoru,
Baš ga pretara sa upotrebom reči "Premier" i "Premium",
ali nigde Te nisam razumeo kako da ja iz SRB to navatam?

Gde? ..sa neba,...sa zemlje,

GDE, kako? koliko košta?

Mani se ti Marketinga.

Došapni nam kako ja iz dnevne sobe da nabodem na daljincu tu "Premier" ligu??

Molim te...

Uzdravlje!
[ sofrenic @ 15.09.2019. 19:12 ] @
@Living Light

još više o ,,Premier" ,,Premium" riječima možeš naći čitajući iz dnevne sobe tekst u linku ispod ili kontaktirati United group pa podijeliti svima nove informacije što dobiješ ili si ih već dobio od marketinga pa čuvaš za sebe

Code:
https://www.nezavisne.com/magazin/tv/Pocinje-jesen-na-Novoj-BH-a-uskoro-i-novi-kanal-Nova-Sport/557876