Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako povezati Ipaq 3970 na internet?

[es] :: PDA Uređaji :: Kako povezati Ipaq 3970 na internet?

[ Pregleda: 2054 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

ipacid

Član broj: 198
Poruke: 250
87.250.47.*



+3 Profil

icon Kako povezati Ipaq 3970 na internet?10.04.2008. u 00:06 - pre 195 meseci
Dobio sam Ipaq 3970 na poklon i zanima me kako da ga povezem na internet. Trazeci po samom PDA-ovom helpu nasao sam da mi treba wlan cf kartica ili modemska kartica. Imam onaj dodatak za ipaq koji na sebi ima slot za razne ekspanzije, i koliko sam razumeo, tu bi trebala da se ubaci ta wlan kartica. Ali da bi nju koristio morao bih da budem u blizini nekog hotspota ili da svoj kompjuter na kome imam kablovski internet (i wlan karticu) povezem na ipaq i tako cu i na njemu imati internet. Takodje mogu i bluetoothom. Da li sam ja ovo lepo razumeo?
Drugo, ako je ovo tako kako sam ja skapirao, tim i ne dobijam mnogo jer internet mogu da koristim samo kad sam blizu kucnog racunara ili negde gde postoji wlan pokrice i naravno, ukoliko to nije javno i besplatno (kao sto ima u jednom kaficu u mom gradu) onda bih morao da imam otvoren nalog kod tog provajdera i to mi opet nije prakticno.
Da li postoji neki drugi nacin povezivanja? Recimo bilo bi dobro kada bi postojao neki dodatak u koji bi ubacio SIM karticu pa da mogu da pristupam internetu preko GPRS-a, ima li tako nesto?
I sta je ova modemska kartica? Da li je to ono sto samo ime kaze, kartica koju ukljucim na ipaq i na njoj imam ulaz za telefonsku liniju i onda se na net kacim tim modemom? To bi mi opet bilo korisnije nego wlan, gde bi morao da jurim signal. Ovako samo nadjem fiksni telefon, ustekam kabl i eto interneta.

I da li mi je onda za neogranicen pristup internetu ipak najbolje da bluetooth-om se povezem na mobilni a onda mobilni telefon prikacim GPRS-om na internet?


MOLIM OBRISITE PORUKU, POSTO JA NISAM OVLASCEN TO DA URADIM[/RED]
U znak sećanja, da ne bi zaboravili, ja sam napravio čekić koji svira.
 
Odgovor na temu

[es] :: PDA Uređaji :: Kako povezati Ipaq 3970 na internet?

[ Pregleda: 2054 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.